Son vaxtlar axşamlar eyni tətbiqlərdən istifadə etməkdənsə, internetdə fərqli alternativləri araşdırmağa çalışıram. Əlavə proqram yükləmədən brauzerdən daxil olmaq və uzun quraşdırma prosesləri ilə məşğul olmamaq mənim üçün daha rahatdır. Azərbaycanda belə platformaları müqayisə edərkən real istifadəçi rəyləri, mobil uyğunluq, texniki sabitlik və interfeysin sadəliyindən başqa hansı xüsusiyyətlərə diqqət etmək lazımdır? Hesab parametrlərinin idarə olunması və şəxsi məlumatların qorunması baxımından hansı detalları əvvəlcədən yoxlamaq daha düzgündür?
12 Views

Yeni onlayn platforma ilə tanış olanda mən adətən əvvəlcə qeydiyyat prosesinə baxıram. Formada hansı məlumatların tələb olunduğunu, istifadə şərtlərinin necə yazıldığını və hesabın yaradılması ilə bağlı əsas qaydaları oxumaq faydalıdır. Tələsmədən məlumat toplamaq mənə görə daha düzgün yanaşmadır. Qeydiyyat səhifəsini axtaranlar ünvanına da nəzər sala bilərlər. Burada qeydiyyatdan əvvəl təqdim olunan məlumatları diqqətlə oxumaq və şərtlərlə tanış olmaq məsləhətdir. Məncə, hər hansı rəqəmsal xidmət üçün hesab yaradarkən şəxsi məlumatları yalnız başa düşdüyün qaydalar çərçivəsində daxil etmək lazımdır. Həmçinin hesabın təhlükəsizliyi üçün istifadə olunan məlumatlara diqqət yetirmək vacibdir. Bir neçə dəqiqəlik araşdırma sonradan yarana biləcək sualların qarşısını almağa kömək edir.